Video Aspect Ratio: 4:1

Jouw vacature, ons werk!

Wij vervullen zichtbaar vacatures

40+

Tevreden klanten

100+

Tools en technieken in de toolbox

100%

Data driven

Effectieve werving

Bereik de juiste doelgroep en enthousiasmeer hen om zelf te solliciteren.

Kosten- en tijdsbeparing

Bespaar kosten en tijd door de constante stroom van kandidaten die voldoen aan de criteria van de vacature.

Kwaliteit

Vind kwalitatief hoogwaardige kandidaten die passen bij de organisatie en de vacature.

Professioneel imago

Creëer een professioneel imago van het bedrijf als werkgever met onze scherpe en technische recruitment marketing campagne op social media.

Tevreden kandidaten

Zorg voor snelle en warme opvolging, wat bijdraagt aan tevredenheid van kandidaten.

Succesvolle methode

Onze methode heeft zich bewezen door het succesvol vervullen van vacatures bij andere bedrijven.

Vind de beste werknemer met onze unieke methode

Wil jij de beste werknemer vinden voor jouw bedrijf? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Met onze unieke methode vinden wij voor jou een enthousiaste nieuwe werknemer die ècht voor jouw bedrijf heeft gekozen.


Wij combineren een scherpe, technische recruitment marketing campagne op social media vanuit jouw bedrijfsaccount in jouw huisstijl, met het warm en snel opvolgen van de kandidaten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw vacature optimaal zichtbaar is bij de juiste doelgroep en deze doelgroep zelf enthousiast solliciteert. Door onze snelle en vakkundige opvolging voelen de kandidaten zich gezien en gehoord.


Na de selectie hebben jij en je bedrijf alleen nog enthousiaste, vakkundige kandidaten aan tafel die jij alleen nog maar hoeft aan te nemen. Onze methode heeft zich bewezen door het succesvol vervullen van vacatures bij andere bedrijven. Investeer nu in de beste werknemer voor jouw bedrijf en maak gebruik van onze unieke methode.

Wij werken alleen maar met de leukste klanten! Kijk zelf maar:

YODA Recruitment heeft ons geholpen bij de zichtbaarheid van ons wervingsevent. Ze denken mee en schakelen snel wat goed van pas kwam, want er veranderende gaande weg nog al eens wat. Dankzij de goed in elkaar gezette social media campagne waren er boven verwachting veel aanmeldingen, namelijk 170! Het contact is prettig en de lijntjes zijn kort, waardoor de flexibiliteit vanuit YODA Recruitment groot was. Kortom, we kijken terug op een fijne samenwerking met een mooi resultaat!

Wij zijn inmiddels alweer bezig met de samenwerking voor de vierde wervingscampagne met YODA Recruitment en het werkt als een trein. Door de korte lijntjes is het net alsof we bij elkaar op kantoor zitten en door het werven vanuit onze naam kunnen we zorgen voor een optimale kandidaat opvolging. De resultaten zijn boven verwachting! We hebben kwantitatief èn kwalitatief goede kandidaten. Door de duidelijke rapportages en het bijsturen waar nodig tijdens de campagne houdt YODA Recruitment het resultaat optimaal.

Vanuit de wens om ècht effectief te werven en zo divers mogelijke kandidaten te bereiken zijn wij gaan samenwerken met YODA Recruitment.

Zij werven niet alleen vanuit naam van het COC Nederland, maar zorgen er ook voor dat de werving vanuit onze social media kanalen en website in onze eigen huisstijl gebeurt. Fijn om te kunnen vertrouwen op een innovatieve partner die meedenkt en ontzorgt.

Ontdek de kracht van onze unieke campagne en vind de beste werknemers!

Effectieve recruitment marketing campagne

Bereik de juiste doelgroep en enthousiasmeer hen om zelf te solliciteren met onze scherpe recruitment marketing campagne op social media. Kandidaten die zelf reageren op een vacature zijn bewezen enthousiaster dan kandidaten die "gehunt" worden!

Kwalitatief hoogwaardige kandidaten

Vind kwalitatief hoogwaardige kandidaten die passen bij de organisatie en de vacature. Doordat we werven vanuit de naam van jouw bedrijf en kandidaten snel en warm opvolgen vanuit naam van jouw bedrijf, voelen kandidaten zich gezien en gehoord en kiezen de beste sneller voor jou!

landingspagina YODA Recruitment

Kosten- en tijdsbesparing

Bespaar kosten en tijd door de constante stroom van kandidaten die voldoen aan de criteria van de vacature. Bij YODA Recruitment betaal je geen bizar hoge werving en selectie fee, je bent gegarandeerd goedkoper uit dan bij een werving via een werving en selectie bureau. Daarnaast nemen wij ook nog eens het hele proces uit handen. Van het opzetten en inrichten van de campagne tot en met het opvolgen en voorstellen van jouw top kandidaat!

Professioneel imago

Creëer een professioneel imago van het bedrijf als werkgever met onze scherpe recruitment marketing campagne op social media vanuit het bedrijfsaccount in de huisstijl van de organisatie.

Neem nu contact op en start jouw recruitment succesverhaal!

Happy people!

We hebben door de samenwerking met YODA Recruitment mooie matches weten te maken.

Saskia Maas - Coach bij Succes in Onderwijs

YODA Recruitment biedt echt meerwaarde, zeker in deze huidige arbeidsmarkt. Keep up the good work!

Sietske Volkers - Teamcoach bij UAF 

Het contact met YODA Recruitment is goed en voor ons zijn zij een echte business partner op gebied van recruitment

Nicolette van der Schaaf - HR Manager Seafood Bar