Ontdek de kracht van

Online Kandidaat Searches en Talentpool Management

Wij vinden èn enthousiasmeren jouw nieuwe medewerkers!

Bewezen strategieën voor het vinden van jouw toptalent

Ben je op zoek naar de beste talenten voor jouw organisatie? Wil je je wervingsproces optimaliseren en je talentpool laten groeien? Bij YODA Recruitment hebben we de oplossing voor jou. Met behulp van onze wetenschappelijk bewezen strategieën en innovatieve technieken kunnen we je helpen latent werkzoekenden te bereiken en hen enthousiast te maken over jouw organisatie.

Maak van latent werkzoekenden jouw enthousiaste kandidaten

Geavanceerde Online Kandidaat Searches

Ontdek zeldzaam toptalent met behulp van onze geavanceerde online zoektechnologieën en datagedreven inzichten.

Persoonlijke benadering

Ervaar de kracht van onze op wetenschap gebaseerde strategieën en sociale bewijskracht, die hebben geleid tot succesvolle campagnes voor vooraanstaande organisaties.

Talentpool Management

Profiteer van onze waardevolle content en inzichten, waarmee we jou ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van een sterke talentpool, gebaseerd op wederkerigheid en relevantie.

Resultaatgericht

Vertrouw op onze bewezen staat van dienst en expertise als autoriteit in de branche, waardoor we jouw organisatie kunnen helpen de beste talenten aan te trekken en betrouwbare resultaten te behalen.

Online kandidaat searches

Onze geavanceerde online kandidaat searches maken gebruik van de nieuwste technologieën en datagedreven inzichten. Hierdoor kunnen we jouw organisatie voorzien van waardevolle kandidaten die perfect passen bij jouw vacature-eisen. Door ons te richten op een selecte groep kandidaten, bieden we een exclusieve en schaarse kans om toptalent aan te trekken.


Bij een search uitgevoerd door een YODA Recruitment specialist betaal je alleen voor het werk wat gedaan wordt! Er is geen succesfee na afloop, geen verborgen kosten, je betaalt per maand voor 1 vacature of cluster van dezelfde vacatures. 

Talentpool Management

Het opbouwen en onderhouden van een talentpool is essentieel voor een succesvolle werving. Bij YODA Recruitment bieden we niet alleen waardevolle kandidaten, maar ook waardevolle content en inzichten. We delen regelmatig relevante informatie, zoals trends in de arbeidsmarkt en recruitmentstrategieën, om onze klanten te ondersteunen. Door waarde te bieden zonder direct iets terug te verwachten, creëren we een gevoel van wederkerigheid. Dit vergroot de bereidheid van kandidaten om op het moment dat het ertoe doet voor jou, onze klant, te kiezen.  


Bij talentpool management uitgevoerd door een YODA Recruitment specialist betaal je alleen voor het werk wat gedaan wordt! Er is geen succesfee na afloop, geen verborgen kosten, je betaalt per maand voor 1 doelgroep.  Minimale afname is drie maanden.

Wacht niet langer op de perfecte kandidaten! 

Laat YODA Recruitment jou helpen ze te vinden en aan te trekken. Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij bellen jou!