Het YODA Recruitment Team:

ondernemend, positief en verbindend.

Leer ons kennen!

Welkom op de leukste pagina van de website, de "over ons" pagina!


Zijn jullie op zoek naar èchte samenwerking binnen het bedrijf bij alle arbeidsmarkt uitdagingen? Zie jij ook dat HR, Marketing en Recruitment niet zonder elkaar kunnen? Ontdek hoe wij met behulp van bewezen wetenschappelijke methodes en heel veel enthousiasme kunnen bijdragen aan het succes van jouw werving. 

YODA Recruitment is ontstaan vanuit een behoefte aan verbinding tussen recruitment, HR en marketing. Drie afdelingen die zonder elkaar bijna niet succesvol kunnen zijn maar die het moeilijk vinden om elkaar te vinden. Vanuit onze expertise verbinden wij de doelen van deze afdelingen met elkaar en leveren hiervoor praktische oplossingen.

We hebben het superleuk als team en dat merk je in alles. We zijn alleen niet zo goed in het nemen van foto's... 😉


Wij onderscheiden ons op het gebied van:

Verbinding | Expertise | Partnerschap | Doelgerichtheid

We doen dit altijd praktisch en met een glimlach.

 

Marieke

Ondernemend | Verbindend | Praktisch

Hi! Wat leuk dat je zo ver op onze website bent gekomen dat je dit stukje leest! 😉

Ik ben Marieke Dam en ik ben YODA Recruitment begonnen met de ambitie om een praktische, transparante recruitment (marketing) partner te zijn voor onze klanten. Met mijn inmiddels 26 jaar ervaring op het snijvlak marketing, hr, recruitment en projectmanagement weet ik waar ik het over heb. En als ik het niet weet dan ga ik het leren of vind ik iemand voor je die het wel of beter weet. Ik verzamel graag enthousiaste en gedreven mensen om me heen die doen wat ze beloven en door het vuur gaan voor de klant (en kandidaat). Dat is supergoed gelukt! Zie het team hieronder 😃.

Naast uit eten gaan met mijn partner Martijn en leuke dingen doen met onze vier kinderen, vind ik borrelen met mijn vriendinnen toch wel het allerleukste om te doen!

Kom je snel een keer koffie drinken? We hebben een geweldig kantoor in IJsselstein. Tot snel!

Loes

Enthousiast | Creatief | Pro-actief

Hi! Super leuk dat je geïnteresseerd bent in YODA Recruitment.

Ik ben Loes en ik heb veel sales ervaring in verschillende organisaties  en als zelfstandig ondernemer.

In contact zijn met andere mensen en blijven leren en groeien is voor mij het allerbelangrijkst in mijn werk. In de recruitment marketing wereld vind ik het interessant om te zien hoe je met creatieve en snelle  ontwikkelingen de juiste mensen op de juiste plek kan krijgen. Er liggen nog zoveel mogelijkheden en kansen! 

Ik word blij van mijn drukke gezin. Af en toe ontspannen door uit eten te gaan met vrienden vind ik heerlijk! 

We hebben een ruim en licht klaslokaal als kantoor. Voor inspiratie opdoen is het zeker de moeite waard om gezellig langs te komen.

Maarten

Aanpakker | Ondernemer | Creatief

Hallo! Leuk je hier te zien 😉

Ik ben Maarten Dam (broer van Marieke). Ik ben ondernemer in hart en nieren, heb al jaren een goedlopende tennisschool in Utrecht. Vanuit mijn behoefte aan verdieping ben ik het recruitment vak ingestapt en het past perfect! Het maken van oprecht en warm contact met de kandidaat en het verbinden van de kandidaat aan de juiste plek is op mijn lijf geschreven. 

Mijn creativiteit kan ik goed kwijt in het snel veranderende vak van recruitment (marketing), ik ben nog lang niet klaar met leren en ontwikkelen!

Ik heb twee heerlijke zoons en geniet van sporten, klussen en leuke dingen doen met vrienden.

Zullen we eens kennismaken? Je bent meer dan welkom in IJsselstein, maar we rijden uiteraard ook graag naar jou toe!

team YODA Recruitment

Jeffrey

Ondernemend | Datagedreven | Innovatief

Hé, leuk dat je er bent! Ik ben Jeffrey en ik ben een gedreven recruitmentspecialist met passie voor marketing, data en techniek. Ik vind het leuk om systemen te implementeren, procesverbeteringen door te voeren en aan de slag te gaan met strategische recruitment marketing vraagstukken. Innovativiteit en datagedrevenheid zijn voor mij, zoals je waarschijnlijk al verwacht, belangrijke aspecten. 


Ook vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met mijn familie, hou ik erg van sporten en geef ik mijn creativiteit graag de vrije loop.


Lijkt het jou leuk om eens kennis te maken? Kom dan snel eens langs op ons kantoor in IJsselstein!