Vergroot je sociale bereik met YODA Recruitment en Apostle

Ontdek de kracht van Social Reach Optimization (SRO)

Dé succesformule voor het activeren van merkambassadeurs

Een eenvoudig online platform van Apostle Social en een uitgebreid SRO-adoptieprogramma uitgevoerd door YODA Recruitment.

Het adopteren van een merkambassadeursprogramma is minstens net zo noodzakelijk als de tool zelf. Om de kracht van social media echt te benutten, heb je een strategisch plan nodig en merkambassadeurs die hun persoonlijke accounts gebruiken om je doelen te bereiken. Apostle heeft niet alleen deze tool, maar ook deze strategie voor jou ontwikkeld: SRO.

SRO creëert een duidelijke organisatiestructuur en betrekt iedereen in de organisatie om marketing-, sales-, recruitment- en HR-doelstellingen te bereiken. Als partner van Apostle Social en als gecertificeerd SRO coaches ontzorgt YODA Recruitment je volledig bij de implementatie van jouw Social Reach Optimization!

Wat is employee advocacy?

Employee advocacy is dé oplossing voor het verspreiden van branded en authentieke socialmediacontent via de kanalen van werknemers. Hierdoor worden jouw collega’s merkambassadeurs van de organisatie, worden ze online zichtbaar en spelen ze een essentiële rol bij het behalen van sales-, recruitment- en marketingdoelstellingen.

Dit is waarom organisaties starten met hun employee advocacy programma

Boost je online bereik

Betrek werknemers bij je socialmediastrategie om je organische bereik te vergroten.

Meer sollicitanten

76% van de werkzoekenden vindt een nieuwe baan via referenties.

Converteer leads

Leads via merkambassadeurs hebben 7x meer kans om te converteren.

Boek nu een gratis demo!