Wij zoeken jou!

Zit er iets voor je tussen?

Vacatures

HR manager Novotel Amsterdam City

Ben jij een echte 'people person' en goed in het behouden van een sterke organisatiecultuur? Heb jij uitgebreide kennis in HR advies, beleid, verzuim en alles wat bij HR komt kijken.

Leerkracht SKO M/V Regio Flevoland

Elke dag ontwerpen we onderwijs. Vanuit lef, passie en meesterschap. Ervarend en uitdagend leren, dat gunnen we elk kind!

Ben jij een leerkracht met lef en wil jij écht het verschil kunnen maken in het onderwijs? Dan zoeken wij jou voor één van onze innovatieve scholen! 

Anesthesiemedewerker Sandstep Health care

Ben jij een doelgerichte aanpakker en wil je echt het verschil gaan maken met innovatieve zorg? Bij Sandstep Healthcare zoeken we een Anesthesiemedewerker voor onze focusklinieken. De uren zijn in overleg en bepalen we samen. Zorg jij samen met ons dat de zorg ook in de toekomst voor iedereen toegankelijk blijft?

Activaa- Assistent accountant

Activaa in IJsselstein is zo hard aan het groeien, dat we op zoek zijn naar nóg een rechterhand. Een Assistent Accountant die zaken op tijd signaleert,   bijstuurt, in samenspraak met een ervaren collega goede adviezen geeft en het heerlijk vindt ondernemers te zien groeien. Heb jij deze ambitie?