Search en Sourcing

Werken bij 

Recruitment Coördinatie 

Wij helpen jou met een perfecte kandidaat opvolging, vacatures worden op de juiste plekken uitgezet, social media is op orde en kandidaten worden binnen een werkdag opgevolgd en doorgezet naar de verantwoordelijke HOD. Er gaat geen kandidaat verloren.


Wij vinden jouw perfecte kandidaat online. Actief benaderen wij voor 1 maand de passende kandidaten bij jouw vacature. We volgen direct op bij interesse en zorgen ervoor dat de kandidaat snel en enthousiast in het proces stapt. We houden de kandidaat aangehaakt!


Wil je een online activatie? Dan kunnen wij daar zeker mee helpen. Door samen te werken met diverse technische recruitment partners vinden wij altijd de passende online oplossing voor jouw vacature. Van directie niveau tot grote groepen horeca medewerkers.


Novotel Airport

Voor NASA hebben we een succesvolle campagne voor DOS neergezet. Loes is vanaf juli aangehaakt als recruitment coördinator zodat de doorstroom van de kandidaten gegarandeerd is. We zoeken actief naar een Duty Manager. Komende maanden helpen we met het verbeteren van de zichtbaarheid online.

IBIS Airport
Voor IBIS Airport zoeken we een 

F&B Supervisor. Een aantal jaren geleden hebben we ook hier de recruitment coördinatie voor opgepakt.

Mercure City
Voor Mercure City hebben we een succesvolle search naar een HR Adviseur gedaan. In juni is Misty gestart! Een mooie match.
Accor Amsterdam
Voor diverse Amsterdamse hotels hebben we een pilot opgezet voor een whatsapp sollicitatie activatie. 

Veel geleerd, ondanks dat de aantallen tegenvielen hebben we er toch (waarschijnlijk) drie matches uit kunnen halen.

Accor Services
Frederike is via YODA Recruitment ingezet om te ondersteunen bij de organisatie van de job day events. Daarnaast ondersteunt zij bij de kandidaat opvolging van de campagnes door YODA.
Search Chef-Kok
Voor zowel het Pullman in Eindhoven als het Novotel in Den Haag hebben wij een search gedaan naar een chef-kok. Een enorme uitdaging in deze arbeidsmarkt. Bij beide hotels hebben wij diverse kandidaten kunnen aanleveren en zorgde de search er voor dat de doelgroep de vacature op diverse manieren onder de aandacht kreeg.
IBIS City West
Voor IBIS City West hebben wij gezocht naar een Operations Manager en een F&B Supervisor. Hier lopen nog diverse gesprekken met verschillende kandidaten.
Jouw hotel
Wordt dit de ruimte waarin we vertellen over de fijne samenwerking met jouw hotel?